El periodista Alberto Pozas ha estat imputat en la peça 10 del cas Villarejo que investiga el suposat espionatge al líder de Podem, Pablo Iglesias. El darrer director d’Interviú havia estat citat aquest dilluns a l’Audiència Nacional com a testimoni, però a mitja declaració el jutge Manuel García Castellón li ha canviat l’estatus i ha citat de nou Pozas, ara com a investigat per un presumpte delicte de revelació de secrets.

Alberto Pozas va dimitir el passat dijous com a director general d’Informació Nacional de la Moncloa arran de les informacions que el vinculaven amb el cas.

En concret, l’Audiència investiga el robatori del mòbil d’una assessora de Pablo Iglesias el 2015, el contingut del qual va aparèixer en un llapis de memòria quan van registrar el domicili de l’excomissari José Manuel Villarejo, actualment detingut. El pendrive hauria estat facilitat per Pozas.

La setmana passada, el president de Grupo Zeta, Antonio Asensio Mosbah, va declarar (com a testimoni) que li va entregar la targeta del mòbil directament a Iglesias i que la informació mai va ser publicada. On sí es van publicar continguts (captures de pantalla d’un xat) va ser a OKDiario, el juliol de 2016.