El grup Hearst Espanya ha nomenat Inmaculada Jiménez com a nova directora de Harper’s Bazaar. Substitueix Yolanda Sacristán, que fitxada fa poc més de dos anys, i que ha plegat per assumir la direcció general de la plataforma The Beauty NewsRoom.

“És un honor començar un nou capítol en la història de la capçalera més icònica del món”, ha assenyalat Jiménez, provinent d’Elle, també de Hearst. “Em sento honorada i agraïda per la confiança dipositada en la meva trajectòria professional i recullo el gran testimoni deixat per les seves anteriors directores per desenvolupar, potenciar i elevar aquesta gran marca”, ha afegit.

Inmaculada Jiménez va iniciar la seva carrera professional a Elle fa 18 anys, on els darrers set ha estat directora creativa i de moda.

“Estem convençuts que ningú millor que la Immaculada Jiménez sabrà liderar el nou curs de Harper’s Bazaar amb passió, creativitat i talent, afermar-la com la gran referència dins el món del luxe i convertir-la en el punt de trobada de les arts, la cultura i la moda”, ha dit Benedetta Poletti, directora general editorial de Hearst Espanya.