TV3 prepara un nou programa per a la franja de 12 a 14 h que es realitzaria amb els equips tècnics de plató i producció que actualment treballen en la franja de tarda del canal Esport3. L’assemblea de treballadors d’esports de Televisió de Catalunya, però, es mostra disconforme amb el traspàs de personal.

La plantilla reclama a les direccions de la CCMA, TV3 i l’àrea d’esports que es mantingui la producció de programació en aquest àmbit amb els equips que la fan possible. També insta a fer “un esforç decidit per trobar els recursos necessaris per mantenir i impulsar la programació i la producció d’esports”, indica en un comunicat.

“Cal un nou impuls, i no un retrocés, en la programació esportiva que, degudament potenciada, ha d’atraure nous públics als nostres mitjans”, afegeixen els treballadors.

La plantilla de l’àrea esportiva de TV3 demana que es tingui en compte el “compromís” dels mitjans públics amb l’esport català, així com el “paper d’integració i cohesió social” que tenen els esports en la societat.