El Grup Mediapro ha obert una nova seu al Districte Digital de la Ciutat de la Llum, a Alacant, on properament s’instal·laran diferents empreses dels àmbits tecnològic i audiovisual. Aquesta és l’oficina número 55 del grup en 36 països, i la segona al País Valencià després de la Riba-roja de Túria, oberta fa tres anys.

A la seu de la Ciutat de la Llum, Mediapro operarà especialment en les àrees de serveis audiovisuals per dur a terme tot tipus de produccions, en continguts destinats a cinema, televisió o nous mitjans, i consolidar la seva aposta pels e-sports, segons explica el grup.

Amb les noves instal·lacions, Mediapro disposarà d’un centre de treball per als professionals que operen a Alacant, Elx i Múrcia, a més d’una nova base per a la flota d’unitats mòbils. També està previst que, progressivament, diverses empreses del grup tinguin com a centre d’operacions les noves oficines.

El grup també proporcionarà serveis auxiliars a productores estatals i internacionals, així com assessorament audiovisual, serveis professionals i mitjans tècnics per impulsar rodatges de cinema, televisió i publicitat a la zona.

Entre les empreses que han anunciat que s’instal·laran al hub del Districte Digital hi ha Accenture, Fenikis Gaming, DD Tech i Harmonic, a més d’À Punt Mèdia, que ja opera a Alacant.