La tornada de la competició de primera i segona divisió de LaLiga tindrà una novetat rellevant: el Grup Mediapro i la Lliga de Futbol Professional oferiran els partits que resten de la temporada 2019-2020 de manera gratuïta en totes les residències de gent gran de l’Estat espanyol.

En un comunicat conjunt, Mediapro i la LFP asseguren que “aquest gest busca trencar l’aïllament i la solitud que suporten tant els residents com el personal que els cuiden després de la crisi sanitària de la Covid-19, que ha obligat al confinament de tots els residents en centres assistencials”.

Els partits es podran gaudir a través de LaLigaTV Bar, el canal destinat a hostaleria i establiments públics que gestiona Mediapro, i es podrà sol·licitar a través dels diferents operadors de telecomunicacions que ofereixen aquest canal.

LaLiga està estudiant el retorn oficial a la competició després de l’aturada provocada per la pandèmia sigui el dijous 11 de juny, coincidint amb el derbi Sevilla-Betis. Ho farà sense públic a les graderies, amb estrictes protocols sanitaris i amb tan sol un partit en obert. Encara no ha confirmat si, finalment, permetrà l’accés de fotoperiodistes als terrenys de joc.