El Sindicat d’Infermeria SATSE Catalunya ha llançat la revista Cures, una publicació sobre infermeria de periodicitat semestral, amb edició impresa (amb un tiratge de 6.000 exemplars) i digital.

La iniciativa respon a la voluntat de “crear una plataforma per difondre i compartir les novetats de la professió, però també per trobar informació sobre tot allò que interessa a les infermeres: des de l’àmbit laboral, de seguretat o legal”, explica Montse Peña, secretaria general autonòmica de SATSE Catalunya.

Peña defensa que en el món de la infermeria hi ha dos tipus de publicacions: les científiques i les que difonen l’actualitat d’un col·legi o associació. I amb Cures s’ha volgut oferir “una tercera tipologia, una revista que ompli un buit existent entre les publicacions professionals”.

La nova revista professional es presentarà oficialment aquest dijous a l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona, a les 10.30 h, amb un acte que inclou un debat sobre comunicació en salut i una sessió de coaching express per a infermeres.

La taula comptarà amb la participació d’Anna Sort, infermera i creadora de l’aplicació B.Energy (dirigida als pacients amb còlon irritable); Fernando Campaña, infermer 2.0; David Arbós, cap de comunicació de l’Institut d’Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer, i Jordi Morató, responsable de premsa de l’Hospital de Viladecans.