Un grup de reconeguts periodistes ha posat en marxa 65ymás, un diari digital dirigit a les persones majors de 65 anys. El comitè editorial està presidit per Fernando Ónega i format per Carlos Herrera, Ramón Sánchez Ocaña, Pilar Cernuda, Fernando González Urbaneja i Rosa María Calaf.

Dirigit per Ana Bedia, el mitjà s’estructura en set seccions: societat, economia, salut, experiència, opinió, practicopèdia i oci. El diari remarca que comptarà amb l’assessorament permanent de la gent gran a través de les associacions més representatives.

La pretensió de 65ymás és “trencar la invisibilitat de la gent gran; acabar amb aquest complex i lluitar contra les seves causes; trucar cada matí a les portes del poder per recordar-li les necessitats, però també les immenses utilitats, de la gent gran; crear un vincle entre aquestes persones i les associacions i entitats que les representen, i posar en valor les capacitats d’un sector creixent que entenem que cap societat es pot permetre el luxe de desaprofitar”, assenyala Ónega.