La periodista especialitzada en mitjans digitals Rosalía Lloret serà la nova directora general d’eldiario.es a partir de gener. Lloret, que formava part del consell d’administració de la seva editora des de maig de 2017, encapçalarà els plans de millora i expansió empresarial del mitjà.

Rosalía Lloret assumirà la direcció empresarial d’eldiario.es, donant suport en aquestes funcions al conseller delegat, director i fundador Ignacio Escolar. En el desenvolupament del seu treball, Lloret també tindrà el suport de Juan Checa, que continuarà com a director gerent amb les mateixes responsabilitats que fins ara.

“eldiario.es té per davant molts reptes importants el 2020 i a mig termini en què l’experiència de Rosalía ens serà tremendament útil”, assenyala el mitjà digital.

Trajectòria

Rosalía Lloret va ser cofundadora de Terra.es i Ya.com, i la primera directora de RTVE.es (va posar en marxa la divisió d’internet de l’ens públic). També ha estat directora general d’estratègia i desenvolupament digital i membre del comitè de direcció de Prisa Noticias i d’Unidad Editorial.

La periodista també ha treballat com a assessora independent d’estratègia i transformació digital en diversos projectes d’Espanya i Llatinoamèrica, i actualment era directora de relacions institucionals de l’Associació Europea d’Editors Online.