La cadena de la Conferència Episcopal ha fitxat Alfredo Urdaci com a director dels serveis informatius i com a presentador de la segona edició d’Al día, el teleinformatiu del vespre. El seu debut es produirà al setembre, amb l’arrencada de la nova graella de 13tv, cadena on col·laborava en el programa La marimorena des de feia tres mesos.

Urdaci va ser nomenat subdirector dels serveis informatius de TVE el 1998, i dos anys després va ascendir a director, càrrec que va exercir fins al 2004. Durant aquests sis anys, Urdaci també va ser presentador del Telediario 2, en una etapa envoltada de la polèmica amb nombroses acusacions de manipulació.

El futbol guanyarà presència en la graella

Per a la temporada que ve, 13tv, que vol acostar-se a les audiències de La Sexta i Cuatro, ha decidit apostar pel futbol. Així, estrenarà una tertúlia esportiva nocturna i posarà en marxa un carrousel els caps de setmana amb els resums de tots els partits de primera i segona divisió.  Dels nous espais s’encarregaran respectivament per Enrique Marqués i Felipe del Campo, fins al maig conductors de Tiki taka, de Mediaset. A més, emetrà un partit de segona els dissabtes a les 16 h.

A banda, 13tv reforçarà la informació esportiva en la resta de la seva programació, especialment en les dues edicions dels informatius Al día.