El diari gratuït inicia una nova etapa. Després que la setmana passada s’executessin els 34 acomiadaments previstos, 20 Minutos ja treballa per integrar les redaccions de les edicions en paper i impresa. Aprofitant que aquest 20 de juliol el diari es deixa de publicar fins al setembre, els redactors de l’edició impresa rebran formació del web per treballar en una estructura integrada que es posarà en marxa amb el reinici del curs.

La coincidència de l’ERO i la unificació de redaccions suposa que s’eviti la duplicitat de llocs de treball. Així, després de la sortida de la directora adjunta, Raquel Pérez Ejerique, les seves funcions són assumides per la fins ara directora del web Virginia P. Alonso. A més, també han deixat el diari els caps de secció d’actualitat i La Revista, segons informa PRNoticias.

A banda, aquesta setmana 20 Minutos comença a plicar un ERO temporal d’11 dies a l’any, el qual es va acordar per evitar més acomiadaments que els 34 pactats (23 forçosos i 11 voluntaris, entre ells el d’Ejerique, que ha fitxat per Terra).