En paral·lel al període de consultes per l’ERO a la CCMA, la plantilla continua amb les mobilitzacions. Aquest dijous, després d’una assemblea de treballadors, s’han plantat 249 creus a l’entrada de les instal·lacions de TV3, una per a cadascun dels afectats de la televisió pública si tira endavant tal com està plantejat actualment el també anomenat Procediment d’Acomiadament Col·lectiu. La plantilla vol deixar les creus plantades fins que s’aturi l’ERO.

En l’assemblea, s’ha decidit fer vaga el proper 18 de juliol al matí. La intenció és manifestar-se a les portes del Parlament on, si és admesa la proposta, es votarà una moció contra l’ERO presentada per ICV-EUiA.

Els representants dels treballadors ja s’han reunit tres vegades amb Pricewaterhouse Coopers, que porta la veu cantant, i els representants de la CCMA i TV3 (la quarta reunió és aquest divendres). De moment, les negociacions no avancen, i l’única alternativa que hi ha sobre la taula és rebaixar l’ERO a 156 acomiadaments a canvi d’una retallada salarial del 12,5% en lloc del 7,5% actual.