Aquest 24 d’abril el Telenotícies comarques de TV3 ha fet 30 anys. Per commemorar l’efemèride, aquesta setmana l’espai repassa les cares i alguns dels fets destacats en aquestes tres dècades d’actualitat local i comarcal.

“Volem que sigui el telenotícies de la gent, del seu dia a dia, del que els preocupa, de les qüestions socials, que són prioritàries, i deixar que els temes polítics que surtin siguin únicament per donar resposta a les problemàtiques de la gent”, ha assenyalat a Els matins la directora i presentadora de l’espai, Núria Solé.

El TN comarques va néixer amb una durada d’uns 20 minuts, però el setembre de 2017, amb la incorporació de Núria Solé, l’espai es va renovar amb un canvi de format, amb més presència a la informació a peu de carrer, i duplicant el temps d’emissió.

El programa s’emet de dilluns a divendres, de 13.55 a 14.30 h, i és líder d’audiència de la seva franja horària. A més, obté un índex de valoració qualitativa del 9.1, segons el panel de GfK, un dels més alts de la programació de TV3.