La 32a edició dels Premis de Comunicació Local de la Diputació de Barcelona ha rebut un total de 88 candidatures a les diferents modalitats. La xifra és inferior a les 118 rebudes en l’anterior edició, principalment per la remodelació que han patit els guardons, que han passat de sis categories a quatre.

En concret, al millor treball publicat a la premsa local o comarcal s’han presentat 13 reportatges; al guardó al millor programa d’una emissora de ràdio local hi opten 37 candidatures; al de millor programa emès per una televisió local, 27; i al premi a la millor iniciativa en matèria de comunicació municipal hi ha un total d’11 candidatures.

Cadascun dels guardons, que es donaran a conèixer a la primavera, està dotat amb 10.000 euros, mantenint així la dotació per cada premi, no així la global, que fa un any era de 60.000. A banda hi ha el Premi d’Honor, que no té dotació.

El jurat de la 32a edició està format per Josep Maria Martí, Anna Cristeto, Manel Cuyàs, Sílvia Cóppulo, Eduard Pujol, Francesc Robert, Anna Figuera, Anna M. Bordas, Francesc Canosa, Francesc Cano, Josep Lluís Micó, Rafael de Ribot, Mònica Fulquet i Carles Sabater.