La televisió de Godó i la CNN han signat un acord de col·laboració pel qual 8tv podrà ampliar la informació d’actualitat internacional a través de la xarxa de corresponsalies de la cadena estatunidenca. A més, disposarà del senyal en directe de la CNN, la qual cosa li permetrà aprofundir en esdeveniments rellevants a través dels reportatges produïts i realitzats pels seus periodistes des que qualsevol punt del món, segons destaca la cadena de Godó.

Per la seva part, 8tv proveirà la CNN d’imatges, reportatges i cròniques periodístiques de l’actualitat catalana. “A ningú no se li escapa que aquest passa a ser un factor molt important per a la difusió de la realitat catalana al món en el moment actual”, destaca la cadena.

En Cuní, a Nova York

El primer fruit de la col·laboració entre ambdues cadenes es produirà el proper dimarts 6 de novembre, quan el programa 8 al dia es realitzarà i emetrà des dels platós de la CNN a Nova York, des d’on oferirà un seguiment especial de la jornada electoral als Estats Units. L’endemà, de 7 a 9 del matí, Josep Cuní conduirà un especial informatiu amb l’escrutini i l’anàlisi dels resultats definitius de les eleccions.