Quan Josep Cuní va fitxar per 8tv el juny del 2011, ja es va dir des d’un principi que, a banda de dirigir 8al dia, l’oferta que li havia fet Godó incloïa encarregar-se de millorar l’àrea informativa. En el marc d’aquest objectiu, 8tv estrenarà a finals de febrer un magazín matinal realitzat per Broadcaster, la productora de Cuní, que actualment ja s’ocupa de 8 al dia (de dilluns a divendres, de 18 a 22.15 h, i caps de setmana de 21 a 21.30 h) i Equip de reporters (caps de setmana, de 21.30 a 22 h).

El nou espai, el primer d’aquestes característiques a la televisió de Godó, s’emetrà d’11.30 a 13.30 h, en una franja on fins ara emetia sèries i que competirà amb la segona part d’Els matins de TV3, que ha allargat el seu horari fins a les 14 h.

El magazín estarà presentat per Ruth Jiménez, que el 2007 ja va presentar els informatius de la cadena. La periodista ja té experiència en aquest format: el seu darrer treball televisiu va ser a Las mañanas de Cuatro en substitució de Marta Fernández.

El nou programa forma part de l’aposta de 8tv per la producció pròpia de la cadena i en directe.