El Grupo Godó ha fet una oferta a Josep Cuní, director i presentador d’Els matins de TV3 des de fa set anys, perquè s’incorpori a 8TV la temporada vinent, segons assegura aquest dimecres l’Avui. Segons el diari, Cuní no hauria volgut pronunciar-se sobre el tema.

La intenció de Godó és donar un salt de qualitat amb un magazín que faci pujar l’audiència i canviï la imatge d’una cadena nodrida de sèries i pel·lícules. L’únic programa propi de 8TV és el magazín Arucitys, d’Alfons Arús.

Sense Els matins d’estiu

El passat abril, en una entrevista a l’Avui, el periodista va mostrar-se descontent per com afectaven les retallades de TV3 a la seva productora, Broadcaster: es va prescindir de Tvist a mitja temporada i d’Els matins d’estiu, que com sempre havia d’agafar el relleu del programa mare.

Cuní lamentava aleshores que les retallades no distingissin el continent del contingut. Es referia a què Els matins d’estiu s’havia suprimit perquè el cost d’obrir el plató a l’estiu és massa elevat.

“No és el cost nostre de fer Els matins d’estiu sinó d’obrir el plató. Hi ha un problema d’estructura que no sé si la retallada resoldrà perquè no sé com s’està estudiant ja que és la part que jo no controlo. Però no crec que hi hagi cap més productora a la qual hagin retallat d’una sola tacada dues coses”, va manifestar Cuní a l’Avui.