La televisió d’À Punt Media ha incrementat la seva aposta per l’accessibilitat de les persones sordes o amb alguna discapacitat auditiva. Durant les darreres setmanes la cadena ha incorporat subtítols als programes que s’emeten en directe: el magazín matinal El matí À Punt i el de tarda À Punt directe, i tots els informatius.

Aquests espais s’afegeixen als subtítols per a continguts de ficció que ja s’oferien amb anterioritat, com la pel·lícula infantil de dissabte al matí, els films de tarda de dissabte i diumenge, i la sèrie de ficció La Vall de diumenge a la nit.

En total, actualment la televisió pública valenciana emet 45 hores setmanals de continguts subtitulats, als quals cal afegir dues hores i mitja a la setmana d’informatius en llengua de signes (la segona mitja hora de l’informatiu À Punt NTC matí) i una hora i mitja de programació amb audiodescripció.

De cara al 2019, À Punt Media treballa per poder incrementar aquestes xifres i millorar l’accessibilitat tant en la televisió com en els continguts en línia i a la carta.