El proper 31 de gener, l’Ajuntament de Manlleu farà efectius els acomiadaments entre la plantilla dels seus mitjans públics: Ràdio Manlleu, elter.net i la revista El Ter. Finalment, dels cinc treballadors actuals, només en continuarà un, la seva directora. Amb tot, segons explica el digital manlleuenc, es contractarà un tècnic a mitja jornada per a l’emissora.

A banda, l’empresa que gestionava els mèdia, Manlleu Mitjans de Comunicació, finalment no serà dissolta, ja que ho impediria la normativa si implica incorporar treballadors de l’empresa al consistori, segons va explicar als treballadors el regidor de Cultura, Àlex Garrido.

Com ja vam publicar al novembre, l’Ajuntament vol redimensionar els mitjans per reduir-ne els costos, que el 2010 van ser de 290.000 euros. La reformulació passaria per recuperar les essències fundacionals de l’emissora, atorgant als mitjans un caràcter exclusivament manlleuenc, evitant competir amb mitjans comarcals, i centrant-se en una programació cívica i cultural.