La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i l’Institut Català de les Empreses Culturals han firmat un conveni de col·laboració per emetre per televisió documentals i enregistraments audiovisuals produïts per l’ICEC a través de les seves marques d’internacionalització Catalan Arts i Catalan Films.

L’objectiu de l’acord és donar a conèixer les empreses culturals catalanes i els seus projectes a un públic més ampli i general a través de la difusió televisiva de diferents continguts audiovisuals.

Entre els continguts que l’ICEC posa a disposició de la CCMA per a la seva emissió hi ha documentals sobre els 35 anys de Catalan Films (emès pel canal 33 el passat divendres), el circ a Catalunya, l’escena de música moderna emergent, l’escena de música electrònica i les arts de carrer.

En el marc d’aquest acord també s’han enregistraments showcases de formacions de cambra i es preveu ampliar la selecció amb produccions noves que es facin durant la vigència del conveni.

Aquest acord s’emmarca en la missió de promoció i difusió de la cultura que té la CCMA, i en el seu compromís per garantir la cobertura dels grans esdeveniments culturals i dels festivals més rellevants del país, a través de la col·laboració amb les institucions que treballen per fomentar la cultura, l’educació, la creació i la innovació.