Nova Veranda ha nomenat com a nou director general Aitor Montánchez, que des del 2007 era productor executiu de Boomerang TV, grup que junt amb Godó formen la productora audiovisual. Montánchez substitueix Carles Gené, qui ocupava el càrrec des de la creació de Nova Veranda l’octubre del 2010. Segons la productora, Gené ha decidit deixar l’empresa per “afrontar nous reptes professionals”.

Montánchez va començar la seva carrera professional a Antena 3, on va ser productor d’informatius de la delegació de Catalunya, i on el 1992 va ser nomenat subdirector de producció. A més, h a estat director de canals de Media Park (de Mediapro) i director executiu de Filmax TV.

Nova Veranda va suposar l’entrada de Godó en el sector de la producció audiovisual. Per fer-ho es va aliar amb Boomerang TV, que des del 2006 operava a Catalunya amb el nom de Veranda TV. Amb l’aliança, Nova Veranda ha anat ampliant el seu àmbit de produccions per a cadenes autonòmiques com Telemadrid o Aragón TV. A banda de la sèrie Gran Nord, de TV3, també produeix Can bum! (IB3),  Les flors del mal (Barcelona Televisió), La competència en color (8TV) i Tu diràs (8TV).