L’educador social i periodista lleidatà Albert Font-Tarrés ha guanyat la setena edició del Premi Josep Pallach de periodisme educatiu, per l’article L’escola d’un sol poble. El guardó el convoquen l’Ajuntament de Palafrugell i la Fundació Josep Pallach. L’acte de lliurament va tenir lloc el passat dissabte al Casino Cultural de Begur.

Font-Tarrés és vicepresident del Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya, i en l’article guardonat se centra en el català a l’escola i recorda els bons resultats de la implantació de la figura de l’educador social en centres escolars.

El jurat estava format per la psicòloga Mònica Alcalà, regidora d’Educació de l’Ajuntament de Palafrugell; el periodista Enric Serra (en representació del Col·legi de Periodistes de Catalunya); el mestre i músic Fèlix Pérez Diz (en representació de la Fundació Josep Pallach); el docent Pau Segarra (en representació de la família de Josep Pallach), i Núria Aupí, cap de l’Àrea d’Educació de l’Ajuntament de Palafrugell.