El periodista sabadellenc Albert Solé deixarà l’Ara per dirigir la nova etapa del Diari de Sabadell, on s’incorporarà al maig. “Poder exercir la direcció del diari de la teva ciutat és una oportunitat excepcional que agafo amb molta il·lusió” ha assenyalat.

Solé té l’encàrrec de gestionar el gir multimèdia de la redacció, i treballar amb el nou editor Marc Basté i tot l’equip del mitjà en la creació i implementació del nou model editorial, el redisseny de l’edició impresa i el llançament dels nous productes digitals.

“L’Albert Solé és la persona que necessitem per portar endavant la projecte editorial del nou diari, és un periodista ambiciós i rigorós, que coneix bé la ciutat”, apunta Basté.

Solé es va iniciar periodísticament al Diari de Sabadell i posteriorment ha treballat a l’edició vallesana d’El Punt (1999-2001), Ona Catalana (2001-2002), El 9 Esportiu (2002-2010) i l’Ara, on porta des dels seus inicis. En aquest últim, entre d’altres ha estat sotscap d’esports, cap de societat, sotscap de política, i des de fa uns mesos treballa en l’edició digital.