La productora Warner Bros ITVP España ha fitxat Alberto Carullo com a nou director de ficció per liderar les tasques de desenvolupament i producció de continguts per a cadenes i plataformes, tant a l’Estat com a Llatinoamèrica. La seva incorporació es produeix després de la sortida de Clara Nieto i Carolina González de la divisió de ficció.

Així doncs, Carullo s’encarregarà de dirigir el model de negoci de l’àrea de ficció de la productora, centrant els seus esforços en la relació amb les pantalles i les plataformes, la generació d’oportunitats, la coproducció i l’establiment de col·laboracions i sinergies amb altres productores, entre d’altres. També s’ocuparà de l’adaptació de contingut original de la factoria Warner Bros i de liderar els equips autorals de les sèries.

El nou directiu reportarà directament a Sebastián Moguilevsky, director general de Warner Bros ITVP a Espanya i Portugal.

“Alberto és un productor molt respectat en el mercat i un exemple de trajectòria i passió manifesta per la indústria i els continguts audiovisuals. A més de per les seves credencials professionals, estic encantat que Alberto s’uneixi al nostre equip atesa la seva dedicació i entusiasme”, assenyala Moguilevsky.

Carullo compta amb més de 30 anys de trajectòria en el sector televisiu. Va ser director d’antena de Mediaset España durant gairebé una dècada i posteriorment va crear la productora Big Bang Media. Abans havia estat director de continguts de BocaBoca Producciones i director de màrqueting i promoció de Mediaset a Itàlia.