L’Ajuntament d’Aldaia i la seva emissora Aldaia Ràdio han rebut la resolució d’adjudicació provisional de la llicència amb el dial 98.6 FM (fins ara era el 98.2), al qual s’haurà d’adaptar durant els pròxims mesos. La notícia arriba després de nou anys d’espera, ja que va ser l’any 2000 quan l’Ajuntament va demanar a la Generalitat valenciana la llicència per a prestació del servei de comunicació audiovisual radiofònica. Des de llavors, la ràdio municipal ha estat gairebé una dècada emetent en proves.

El passat mes de maig, el Ple municipal d’Aldaia va aprovar amb el vot favorable del PSPV i Esquerra Unida, i el contrari del PP, demanar de nou la llicència provisional per poder regularitzar el servei municipal que ofereix. Primer va ser la secretaria d’Estat de Telecomunicacions la que va atorgar la freqüència 98.6 de la FM, i ara ha estat la conselleria de Justícia i Administracions Públiques la que ha concedit la llicència provisional per la prestació d’aquest servei de radiodifusió.

A partir d’ara, s’obren tres mesos de treball tècnic i canvi de dial per poder tenir la llicència definitiva.

Per a l’alcaldessa d’Aldaia, Empar Navarro, l’emissora és “un mitjà local, consolidat i de referència, que ja compta amb una audiència important aconseguida amb molt de treball i amb la presència constant de micròfons al carrer”.

Font: El Punt