El president de Mediaset España, Alejandro Echevarría Busquet, ha comunicat que deixarà el càrrec coincidint amb la fi del seu mandat, que s’oficialitzarà a l’abril en la propera junta general d’accionistes. A partir d’aleshores, Echevarría seguirà lligat al grup com a president d’honor.

Alejandro Echevarría ha estat president de Mediaset durant 26 anys. Va assumir el càrrec el 1996 com a representant en el consell d’administració de Grupo Correo. Amb la sortida del grup de l’accionariat de Mediaset, va mantenir la condició de president com a conseller independent.

“Resulta innegable el transcendental paper que el Sr. Echevarría ha exercit en l’àmbit audiovisual espanyol, coadjuvant a l’impuls i desenvolupament del sector televisiu, així com a la modernització i contínua actualització del marc regulador aplicable”, ressalta Mediaset en un comunicat. “Com també resulta innegable la seva aportació al desenvolupament i creixement de Mediaset España”, afegeix.

Echevarría també ha ocupat en tres ocasions la presidència de la Unió de Televisions Comercials (UTECA), de la qual va ser un dels fundadors.