L’Àrea de Comunicació de l’Ajuntament d’Altafulla, en col·laboració de la ràdio municipal, ha posat en marxa Altafulla Audiovisuals, un espai de producció i formació que ha posat a disposició de professionals i estudiants del sector. L’objectiu és l’impuls de la producció audiovisual al Tarragonès; la generació directa i indirecta d’ocupació i creació de negocis, oportunitats per a joves, i plataformes de projecció del talent; la innovació en el sector audiovisual, i la vinculació entre la universitat i l’empresa.

El projecte s’estructura en tres eixos: creació d’infraestructures audiovisuals per promoure l’activitat econòmica amb espais ben condicionats i d’alt valor afegit; potenciació de l’oferta formativa per estimular el flux de coneixements i nous talents; i generació d’activitats i projectes audiovisuals per esdevenir una referència com a plataforma formativa i educativa de l’audiovisual.

Les instal·lacions d’Altafulla Audiovisuals, situades al costat de l’emissora municipal, compten amb un plató de televisió i fotografia, una sala de postproducció, i una aula de formació.