AMC Networks ha llançat a Espanya AMC+, el seu servei prèmium de subscripció sota comanda. La plataforma ofereix un ampli catàleg de sèries originals sense publicitat que s’anirà ampliant els propers mesos.

De moment el servei ja està disponible a Orange TV, Vodafone TV, Jazztel TV i com a canal a Prime Video, i els propers mesos anirà ampliant la seva distribució.

“És un orgull ser el primer país d’Europa a llançar el servei d’streaming AMC+, cosa que reforça el nostre lideratge en l’àmbit de la televisió de pagament a Espanya en obrir noves vies complementàries per oferir contingut de qualitat”, assenyala Manuel Balsera, director general d’AMC Networks International Southern Europe.

“AMC+ ofereix al públic milers d’hores d’aclamades i premiades sèries, incloent històries icòniques amb grans personatges, comèdies, pel·lícules d’èxit, misteris, documentals, el millor contingut de terror i sèries intrigants de true crime. Espanya és un dels nostres mercats internacionals més importants i ens fa molta il·lusió poder oferir AMC+ de la mà de tants operadors i plataformes rellevants”, apunta Miquel Panell, president de serveis d’streaming d’AMC Networks.