Intercanvi de papers en la propera temporada de la Cadena SER. La periodista Àngels Barceló passarà a dirigir i presentar el magazín matinal Hoy por hoy, i a més assumirà la conducció de tot el programa, que deixarà de tenir dos trams i quedarà unificat de 6 a 12.20 h.

Actualment el primer tram el presenta Pepa Bueno des de fa vuit anys, i el segon Toni Garrido, que es va incorporar fa dos anys per substituir Gemma Nierga.

Àngels Barceló ha conduït l’informatiu nocturn Hora 25 durant els darrers onze anys, i el seu lloc l’ocuparà Pepa Bueno. Ambdues abordaran una “profunda renovació” en els respectius programes que dirigiran a partir de setembre, segon assenyala l’emissora.

Per la seva part, Toni Garrido, que acaba contracte al juliol, seguirà vinculat a la SER en diferents projectes audiovisuals, sense que el mitjà els hagi concretat.

Renovacions

Per altra banda, de cara a la propera temporada la Cadena SER renovarà Carles Francino al capdavant de La ventana; Manu Carreño a El larguero, i Dani Garrido a Carrusel Deportivo.

Tots aquests moviments venen precedits dels canvis en la direcció de tres seccions de l’emissora: Nieves Goicoechea al capdavant de política; Pepa Blanes a cultura, i Javier Ruiz a economia.