La periodista Anna Cristeto Massaneda ha estat nomenada nova directora d’Europa Press de Catalunya en substitució de Joan Corbera, qui deixa l’agència per incorporar-se com a director general del grup de comunicació empresarial BMPO. Ambdós assumiran el nou càrrec l’1 d’octubre.

Cristeto, nascuda a Santa Coloma de Farners el 1978, es va incorporar a la delegació catalana d’Europa Press l’abril del 2008 com a redactora en cap, encarregant-se també les àrees d’economia, tribunals i successos.

Segons han explicat a Comunicació 21 fonts de l’agència, Cristeto ha de pilotar la transformació d’Europa Press en una agència multimèdia. Els darrers anys, Europa Press de Catalunya SA ha augmentat el nombre d’abonats en un 10% i la xifra de negoci en un 8%.

Per la seva part, Joan Corbera, que n’era el director des de feia cinc anys, ha fitxat pel grup català BPMO, un dels cinc grans a l’Estat en comunicació empresarial i corporativa. El periodista, nascut a Granollers el 1972, s’encarregarà de desenvolupar l’estratègia editorial i dur a terme la transformació del paper al format digital. A més, haurà d’impulsar l’expansió estatal i internacional de BPMO.