Les informacions publicades en plena campanya electoral per El Mundo sobre Artur Mas i Jordi Pujol basades en un suposat esborrany policial que el Ministeri de l’Interior no troba, han estat contestades contundentment per Anonymous.

Per una banda, el col·lectiu de hackers ha fet una crida a col·laborar en una “apagada” del web del diari el proper dilluns 26 a les 9 h. Per l’altra, ha decidit recuperar el famós vídeo del 1997 gravat amb càmera oculta on el director d’El Mundo, Pedro J. Ramírez, era sodomitzat per una prostituta. “Pedro Jota, aquí un video en el que se teve jodido”, etziben abans de facilitar diversos enllaços amb la gravació.

Anonymous considera que les recents informacions del diari són un “cop contra la llibertat de les eleccions catalanes, dirigit per feixistes des de les clavegueres de l’Estat i difós per mitjans que fan de la calumnia contínua notícia”. Per això, segons  el col·lectiu, s’ha de donar un “missatge clar” a un “mitjà feixista que coarta la llibertat de tot un poble” i que ataca “un dels pilars de la democràcia, el vot lliure”.

“La primera condició perquè el vot sigui en llibertat és la bona informació dels ciutadans, és aquí on Anonymous exercirà el seu poder contra qualsevol que no permeti que un poble s’expressi lliurement”, remata en un comunicat penjat a Kaos en la Red.