Després de les crítiques d’Antena 3, ara ha estat La Sexta la que s’ha mostrat “indignada i sorpresa” per la “incomprensible” resolució de la Comissió Nacional de la Competència (CNC) respecte a una possible fusió per absorció.

“La decisió de la CNC de no acceptar una resolució negociada i d’imposar una sèrie de condicions inassumibles situen el nostre projecte de fusió en una difícil conjuntura”, va assenyalar la cadena aquest dilluns en un comunicat.

A més, La Sexta assegura que la resolució “només té un beneficiari”, i acusa l’ens de “reforçar i protegir” la posició dominant del grup Mediaset. En aquest sentit, la cadena explica que va creure “erròniament” que la CNC donaria “almenys” el mateix tracte a la fusió Antena 3-La Sexta que el que va donar dos anys abans a la de Telecinco-Cuatro.

Així, La Sexta troba incomprensible que l’ens regulador instauri un model “on es donen avantatges a l’operador dominant i es castiga els grups més dèbils”.  Per això, la cadena diu que esgotarà totes les vies de recurs contra les condicions imposades per Competència.

La CNC es defensa

Per la seva part, des de la Comissió Nacional de Competència han defensat la seva resolució. Segons han argumentat fonts de l’ens a El Mundo, les condicions imposades ara són diferents perquè el mercat també ho és. Així, l’organisme regulador diu no tenir interès en “bombardejar” operacions de concentració.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram