La televisió local i el diari digital han arribat a un acord de col·laboració pel qual Olot TV cedirà a AraGirona.cat els continguts elaborats pel seu departament d’informatius.


L’objectiu és que els vídeos de la cadena privada olotina es visualitzin al web del digital gironí per tal de dotar-los de més visibilitat i incrementar la cobertura i els continguts d’ambdós mitjans. L’acord, signat fa deu dies, té una vigència d’un any amb possibilitat de prorrogar-se un altre.

“Ara és moment d’unir sinergies entre mitjans de comunicació i no donar-nos l’esquena. Olot Televisió i AraGirona.cat són dos mitjans que viuen realitats geogràfiques diferents i aquest conveni ens complementa”, va remarcar en l’acte de signatura el director d’Olot TV, Albert Brosa.

Per la seva part, el director d’AraGirona.cat, Marc Estarriola, va destacar la qualitat dels informatius de la cadena local de la Garrotxa, assegurant que en els darrers anys s’havia convertit en la “televisió de referència a la demarcació de Girona”, motiu pel qual s’havien decidit a incloure els seus continguts al digital i, de retruc, fer créixer la cobertura i la presència a la comarca del digital.