El president de la Generalitat, Pere Aragonès, va presidir dilluns la inauguració del nou Centre Audiovisual de la Vegueria, un hub de mitjans de comunicació ubicat el Portal Centre Ciutat de Tortosa, encapçalat pel renovat Canal te.

En la seva intervenció, Aragonès va reivindicar “els mitjans de comunicació de proximitat”, tot ressaltant que “no són només l’escola del talent periodístic del nostre país, sinó la forma d’articular territori arreu de Catalunya”.

En la inauguració del CAV van assistir més de 200 persones, entre les quals el secretari de Mitjans de Comunicació i Difusió de la Generalitat, Oriol Duran; la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, i l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, a més de diversos diputats i regidors.

Seu del Canal te

Les instal·lacions del nou Centre Audiovisual de la Vegueria aixopluguen fins a 16 mitjans de comunicació, entre els quals la televisió local Canal te, ambdós amb Josep Maria Arasa com a gerent.

Aquest dilluns, el Canal te (fins ara Canal Terres de l’Ebre) va renovar imatge, marca i programació. En aquesta nova etapa, a més, va posar en marxa un segon canal de TDT temàtic, Esports te, i va presentar la nova imatge i web del diari ebredigital.cat i de La Productora.