La relació d’Arianna Huffington amb Prisa puja de graó. El consell d’administració de Prisa va aprovar aquest dimecres la incorporació de dos nous consellers: la presidenta i directora de The Huffington Post Media Group, i l’economista José Luis Leal, exministre d’Economia amb Adolfo Suárez i expresident de l’Associació Espanyola de Banca (de 1990 a 2006).

.

Cal recordar que, el maig del 2011, Arianna es va incorporar al consell d’administració d’El País. Uns mesos més tard, al desembre, es va anunciar l’aliança entre The Huffington Post Media Group i El País per posar en marxa l’edició en castellà del digital, la qual va arrencar el passat mes de juny.

Es redueixen les remuneracions fixes dels consellers un 30%

El consell d’administració de Prisa, reunit en sessió ordinària a Nova York, també va aprovar reduir a partir de l’1 de novembre un 30% les retribucions fixes dels consellers externs i independents, i un 24% les destinades a dietes d’assistència.

“Aquestes reduccions vénen a afegir-se a les mesures de contenció de la despesa i la racionalització els recursos posades en marxa en vàries empreses del grup i en el centre corporatiu en els darrers dos anys”, va assenyalar Prisa a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).