Els atacs al director de TV3, Vicent Sanchis, i a la mateixa cadena van protagonitzar els primers instants del debat electoral emès aquest dimecres pels mitjans de la CCMA.

La cap de llista del PP per Barcelona a les eleccions espanyoles, Cayetana Álvarez de Toledo, va assegurar que una “anomalia” que pateix Catalunya és que Sanchis sigui director de TV3 i va lamentar que el moderador del programa “estigui processat per desobediència per una operació d’assalt a la legalitat constitucional”.

En la mateixa línia, la cap de llista de Ciutadans, Inés Arrimadas, va insistir que Vicent Sanchis és una “anomalia”, que la televisió és una “maquinària separatista”, i va recordat que ha estat reprovat pel Parlament en diverses ocasions. A més, Arrimadas va lliurar al periodista una carta de dimissió perquè la presenti a la CCMA.

Sanchis va descartat entrar en el debat en considerar que no es presenta per cap candidatura el 28 d’abril.

Per la seva part, el candidat d’ERC, Gabriel Rufián, i la de Junts per Catalunya, Laura Borràs, van exhibir el seu suport a la televisió pública catalana. A l’inici del debat, Rufián va enviar el seu suport al director de TV3 i als treballadors, mentre que Borràs va destacar la pluralitat de la cadena.