Ciutadans s’ha queixat en diverses ocasions de la seva poca presència als mitjans de la CCMA. Aquest dilluns, però, s’ha permès el luxe que la presidenta del seu grup al Parlament no participés a El matí de Catalunya Ràdio. El partit havia emparaulat fa un parell de setmanes la presència d’Inés Arrimadas al programa que dirigeix Mònica Terribas l’endemà del Jo pregunto al president Carles Puigdemont transmès en directe per TV3 i Catalunya Ràdio.

El motiu és que Arrimadas ha estat nomenada portaveu de l’executiva de C’s a tot l’Estat, de manera que el partit ha modificat la seva agenda per ser entrevistada a Antena 3, segons ha explicat Terribas per antena. La directora ha retret l’actitud de la dirigent taronja en l’editorial del programa.

“Quan vulgui som aquí per parlar del que la cap de l’oposició considera. I considera, i ho ha dit diverses vegades, que Carles Puigdemont està desatenent els problemes dels ciutadans. Doncs avui, els problemes de la societat catalana vistos per Ciutadans no es tractaran als mitjans públics catalans, sinó en un plató de televisió a Madrid. No compartim les seves prioritats, però les respectem. I esperarem”, ha lamentat Mònica Terribas.