El fundador i director de 20 Minutos, Arsenio Escolar, serà quatre anys més el president de l’Associació Espanyola d’Editorials de Publicacions Periòdiques (AEEPP) després que fos reelegit el passat dimarts. Escolar va ser escollit en el càrrec per primer cop el 2004, i va repetir el 2008.

“Ens espera una dura tasca en aquests temps de profunds canvis per als editors de premsa, que afornten una doble crisi: la conjuntural per la situació econòmica i l’estructural pel canvi de model després de la revolució tecnològica”, va declarar el director de 20 Minutos.

Els vicepresidents que acompanyen Escolar són Matilde Pelegrí (Senda Editorial), Eugenio de Quesada i Carlos Ortiz (Nexo Editores), Joaquín Abad (Vive Publicaciones) i Javier Izquierdo (El Instalador, que també serà tresorer).

L’AEEPP compta amb un centenar d’associats que en total editen unes 750 capçaleres. Entre elles hi ha publicacions gratuïtes i de pagament; diaris, setmanaris, quinzenals i mensuals; d’informació general, sectorial o especialitzada; impreses i  digitals.