El grup audiovisual Atresmedia ha creat la direcció general de Diversificació, la qual aglutinarà totes les activitats que no depenen directament dels ingressos publicitaris. És a dir, l’àrea de nous negocis (llicències, educació, telebotiga, joc); expansió internacional (Antena 3 Internacional, Hola TV); incubadora de projectes (El Armario de la Tele, Tualbum.es), Nubeox i l’editorial musical.

El director general de la nova àrea és Javier Nuche, fins ara director d’estratègia, qui reportarà al conseller delegat d’Atresmedia, Silvio González. Dins la nova direcció general, Nicolás Gruber es manté com a director de nous negocis; Mar Martínez Raposo s’encarregarà del negoci internacional; Nuria Rodríquez s’ocuparà de l’editorial musical, i Jesús Moreno de Nubeox. A més, s’incorpora Estela Baz com a responsable de projectes transversals.

La nova direcció general de Diversificació se suma a Atresmedia Televisión (Antena 3, laSexta, Neox, Nova, Nitro, la Sexta 3, Xplora i GolT), Atremedia Radio (Onda Cero, Europa FM i Melodía FM), Atresmedia Digital, Atresmedia Publicidad, Atresmedia Cine i Antena 3 Noticias.