Pol Martínez, Cristina Collado i Judit Esteban presenten ‘El dia B’.

Barça TV ha iniciat aquest dilluns la nova temporada amb una aposta per l’emissió de continguts en directe en la franja de dilluns a divendres, de 10 a 20.15 hores. La nova programació, amb més de 10 hores diàries, pretén oferir una emissió continuada i menys enllaunada, potenciant l’actualitat i recuperant la proximitat amb els socis i aficionats culers per continuar sent el mitjà de referència de l’òrbita blaugrana.

La principal novetat és l’espai El dia B, que s’emet a cada hora en punt i en format de flaix informatiu amb tota l’actualitat blaugrana. De 14 a 15 h, El dia B passa a ser un espai d’anàlisi i d’entreteniment. El presenten Pol Martínez (franja matí), Cristina Collado (franja migdia) i Judit Esteban (franja tarda).

Entre els continguts emesos durant la programació continuada entre 10 i 20.15 h destaquen els actes previstos pel FC Barcelona.

Els caps de setmana, Barça TV manté El marcador (que presenten Mario Robert i Judit Esteban), l’espai dedicat a informar i analitzar la prèvia i el postpartit dels matxs que disputa el primer equip del FC Barcelona. La resta d’emissió en directe són la transmissió dels partits de futbol formatiu i de les seccions amb les quals Barça TV té els drets televisius.