Aquest dijous i divendres, Catalunya Música és l’amfitriona de la reunió del grup de música de la Unió Europea de Radiodifusió (UER), que es farà al Palau de la Música Catalana i a la seu de Catalunya Ràdio. Durant els dos dies que dura la reunió, que per primer cop es celebra a Barcelona, es tractaran temes com els projectes de futur i estratègies a seguir; la temporada de concerts d’Euroradio; els drets editorials; les temporades internacionals d’òpera; l’intercanvi de concerts, i qüestions tècniques i financeres, entre d’altres.

El grup de música de la UER està constituït per una vintena de representants de les emissores públiques europees, elegits per l’assemblea general d’experts en música de les 88 emissores associades.

Catalunya Música forma part de la UER com a participant aprovat des del març del 2009, fet que ha permès, entre altres coses, intercanviar concerts en directe i en diferit amb la resta d’emissores de la unió.

Catalunya Música envia a les ràdios de la Unió més de 100 concerts cada any, cadascun dels quals és sol·licitat per una mitjana de sis emissores; en contrapartida, rep més de 600 concerts que són emesos en directe o en diferit.

El març del 2012, Barcelona acollirà una altra reunió, en aquest cas del grup d’art Ars Acustica.