El productor José Luis Moreno i Libertad Digital, de Federico Jiménez Losantos també han resultat esquitxats en la presumpta trama de finançament il·legal del Partit Popular. El primer com a donant i el segon com a receptor dels diners de la caixa b, segons Luis Bárcenas.

L’extresorer dels populars ha explicat al jutge de l’Audiència Nacional que instrueix el cas, Pablo Ruz, que José Luis Moreno va aportar uns 60.000 euros en diner negre a la comptabilitat b del partit entre 1999 i 2003, segons explica l’agència Efe. Cal recordar que el productor va estar imputat el 2011 en el cas Palma Arena per un suposat suborn al president balear, Jaume Matas, a canvi de contractes televisius, tot i que al final es va arxivar la imputació per manca de proves.

En el cas del mitjà de Jiménez Losantos, en les fotocòpies de la comptabilitat b publicada per El País al gener ja hi apareixien dos pagaments per un total de 36.100 euros a Libertad Digital, que en el seu moment ho va negar.

Ara Bárcenas hauria explicat al jutge, segons informa InfoLibre, que el 2004 l’exministre Ángel Acebes va preguntar a l’anterior tresorer, Álvaro Lapuerta, com es podia ajudar el digital, que travessava una complicada situació financera. L’ajut es va produir en dos pagaments i va sortir de la caixa b, segons Luis Bárcenas.