La presidenta del grup editor d’El 9 Nou, Beth Codina, ha estat escollida nova presidenta de l’Associació Catalana d’Editors de Diaris per als propers dos anys. Fins ara, la presidència de l’ACED se la intercanviaven cada dos anys els representants de La Vanguardia i El Periódico.

Codina creu que el seu nomenament és un reconeixement al projecte periodístic d’El 9 Nou, i es compromet a treballar perquè el sector culmini el procés de transformació del seu model negoci, en el qual està immers, per adaptar-se al nou context digital.

En el nou mandat, el vicepresident de l’Associació Catalana d’Editors de Diaris és Marc Basté (Diari de Sabadell) i el tresorer Xavier Linares (Ara).

A l’assemblea anual de l’ACED en què es van escollir els nous càrrecs van assistir representants de La Vanguardia, El Periódico, Ara, Sport, Mundo Deportivo, Diari de Tarragona, Diari de Girona, Segre, Regió 7, Diari de Sabadell, Diari de Terrassa i El 9 Nou. Van excusar la seva assistència els de La Mañana, El País, El Mundo i ABC.