El periodista barceloní José Joaquín Brotons ha dimitit com a director de la cadena GolTV, càrrec que ocupava des del 2008 i des d’on va impulsar la creació del primer canal de TDT de pagament a l’Estat. “He decidit deixar la direcció de GolTV, en els propers dies, i donar per finalitzada la meva relació professional amb el canal i amb Mediapro”, ha afirmat aquest dilluns en un comunicat. A banda dels habituals motius personals, Brotons diu que darrera de la “meditada” decisió hi ha “la necessitat d’afrontar nous reptes i nous projectes professionals”.

Per esvair dubtes, però, assegura que la seva relació amb la productora de Jaume Roures “ha estat sempre magnífica i ho seguirà essent”, i que des d’aquesta relació Mediapro “ha entès i respectat” la seva decisió de plegar.

Amb anterioritat, Brotons havia dirigit els carrusels esportius de la Cadena Ser, la Cope i RNE, emissora on també va ser dir director d’esports, càrrec que també va ocupar posteriorment a Telemadrid i Onda Cero. El periodista estava vinculat a Mediapro des de l’any 2000, i el 2006 va dirigir l’equip de continguts que va realitzar el Mundial de Futbol d’Alemanya per a La Sexta.