La productora Brutal Media s’ha reforçat recentment amb la incorporació de Pío Vernis com a nou director de negoci. Amb 20 anys d’experiència en la indústria audiovisual, els últims sis Vernis ha estat director de màrqueting del grup DeAPlaneta, en les seves divisions d’entreteniment de ficció (DeAPlaneta Cine) i animació (Planeta Junior).

“Aquest canvi professional és un immens repte i una aposta pel portfoli i el talent de Brutal Media, responsable de formats com This is art i This is opera, venuts a més de 70 països; èxits d’audiència com El paisano [a Catalunya El foraster] o produccions de ficció com Les de l’hoquei, Volveremos o la comèdia de pròxima estrena en cinemes Te quiero, imbécil”, explica Vernis.

Raimon Masllorens, CEO de Brutal Media, celebra una incorporació que reforça la diversificació del negoci: “La seva àmplia experiència internacional i la seva especialització en màrqueting són claus per aprofitar les noves oportunitats que brinden les plataformes de vídeo a la carta i el mercat audiovisual globalitzat a les produccions de gran abast, una de les nostres palanques actuals de creixement”, apunta.