L’Ajuntament de Camprodon ha obert un procés de licitació per a la contractació del servei integral de gabinet de comunicació i difusió institucional. El pressupost de licitació és de 10.260 euros anuals (sense IVA) per un contracte de dos anys renovable dues anualitats. El termini per presentar ofertes finalitza el 29 de març.

El servei inclou la redacció i disseny del butlletí d’informació municipal; la redacció de notícies i notes de premsa; la definició i desenvolupament de l’estratègia comunicativa de l’Ajuntament; la gestió de la relació amb els mitjans locals i comarcals; la gestió diària dels perfils socials de l’Ajuntament; l’actualització de continguts del web municipal; el suport als regidors en la planificació d’accions comunicatives sobre projectes i/o actuacions sectorials; i l’enviament setmanal del butlletí electrònic i ampliació del nombre de subscriptors.

La mesa de contractació tindrà en compte com a criteris de valoració la memòria tècnica (fins a 50 punts), la proposta de millores (40 punts) i l’oferta econòmica (20 punts).