Tot i que porta poc més de dos mesos com a director de Televisió Valenciana (TVV), a Luis Redondo li han col·locat un director adjunt, en un moment que plana sobre la plantilla un ERO que afectaria 1.000 dels 1.800 treballadors de Radiotelevisió Valenciana (RTVV).

L’escollit és Fernando Lázaro Quintela, durant el darrer mig any director d’organització i desenvolupament d’Intereconomía TV. Abans havia estat fundador i director d’El Mundo TV i director adjunt de Veo7.

Redondo, persona de confiança de la seva antecessora, Lola Johnson, ara portaveu del Govern valencià, quedaria relegat a la gestió econòmica de TVV, mentre que Quintela s’ocuparia del vessant periodístic per aixecar l’audiència de Canal 9, que ronda el 5%. A més, també dissenyaria la reestructuració de la plantilla per aplicar l’ERO que el Govern preveu aplicar a l’ens.

“Immoral i insultant”

El portaveu de Compromís a les Corts Valencianes, Enric Morera, ha assenyalat aquest dimecres que era “immoral i insultant” que, amb l’amenaça d’un ERO, la “solució siga contractar a més directius”.

Per a Morera, el fitxatge d’un alt càrrec d’Intereconomía TV com a director adjunt és “un dels peatges polítics que ha de pagar Fabra a l’extrema dreta mediàtica que tant està ajudant al PP”.