El passat 17 de setembre, Jutjat Mercantil número 7 de Barcelona va acceptar les mesures cautelars sol·licitades per Radiotelevisió Valenciana (RTVV) per tal de rebre el senyal televisiu dels partits Lliga de futbol que Mediapro li negava, a canvi de dipositar dos milions d’euros.

Ara, el conflicte entre la productora i l’ens públic ha viscut un nou capítol: el mateix jutjat ha revocat les mesures cautelars que permetien a Canal 9 emetre un partit de futbol de primera divisió cada jornada. Com a conseqüència de la decisió, Mediapro va negar el senyal del partit FC Barcelona-Villarreal del dissabte passat.

En un comunicat, la productora catalana assegura que la televisió pública del País Valencià seguirà sense tenir accés a aquests continguts fins que no arribi a un solució negociada amb Mediapro. Durant les vuit anteriors jornades de Lliga, Canal 9 havia rebut el senyal previ dipòsit d’una fiança de 500.000 euros per partit emès.

Mediapro assegura que resta oberta a trobar una solució al conflicte sempre i quan RTVV presenti un compromís de pagament pels drets del futbol.