DeAPlaneta Entertainment ha incorporat Carlos Biern com a director de contingut i distribució de la divisió Kids & Family. En dependència de Diego Ibáñez, director de marca, Biern té l’encàrrec d’accelerar la trajectòria de la companyia, ampliar la cartera de sèries animades amb produccions originals, coproduccions i adquisicions, i posicionar la marca en canals de televisió i plataformes OTT a nivell mundial.

“La nostra missió serà crear i identificar grans èxits capaços de fusionar el món digital i les darreres tendències creatives, sense perdre mai de vista la nostra audiència interactiva de referència”, assenyala Biern.

“Carlos Biern és un dels productors europeus amb més experiència en el camp de l’animació internacional, havent treballat tant al sector públic com al privat. La seva incorporació a l’equip Kids & Family és un impuls important en un moment de gran creixement per a DeAPlaneta”, apunta Ibáñez.

Fins al juny, Biern era conseller delegat d’Imira Entertainment i president de produccions i coproduccions d’animació a Toonz Media Group. També ha estat president de Diboos, la Federació Espanyola de Productores d’Animació i Efectes Visuals.

DeaPlaneta i Planeta Junior s’integren sota la marca DeAPlaneta Entertainment