ViacomCBS Networks International ha nomenat Carlos Martínez com a VP country manager per a Iberia, liderant així l’estratègia de la companyia a Espanya i Portugal. Martínez té l’encàrrec d’impulsar el creixement de la companyia a través dels seus continguts, canals, esdeveniments, serveis d’streaming, productes digitals i serveis de producció, distribució i publicitat.

“Després de més de 20 anys a ViacomCBS Networks International és una gran satisfacció per a mi assumir el rol de country manager per a Iberia i continuar contribuint al desenvolupament d’un negoci sòlid i sostenible en aquests mercats”, ha assenyalat Carlos Martínez.

“I més en un moment de transformació per al nostre sector, que no només comporta grans reptes, sinó també grans oportunitats de creixement tant per a nosaltres com per als nostres partners”, afegeix.

Martínez es va incorporar a ViacomCBS Networks International el 2001 com a part de l’equip de vendes publicitàries internacionals a Londres. Abans de ser nomenat country manager per a Iberia era el responsable de vendes publicitàries, operadores, i mitjans digitals a la zona.