Catalunya Ràdio reforça la cobertura informativa del món dels castells amb la retransmissió en directe de sis de les principals diades: Sant Joan a Valls, Les Santes a Mataró, Sant Fèlix a Vilafranca del Penedès, Santa Tecla a Tarragona, Santa Úrsula a Valls i Tots Sants a Vilafranca.

L’emissora ha fitxat per dirigir i coordinar les retransmissions el periodista Carles Cortés, “el Puyal dels castells”, en paraules del director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo.

Cortés comptarà amb un equip amb professionals de l’emissora experts en la matèria com Albert Mercadé, Coia Ballesté, Oriol Rodríguez, Josep Almirall i David Prats. Aquests dos últims, del programa 3 rondes, l’informatiu casteller de Catalunya Informació, que continuarà cobrint la resta de diades.

L’objectiu de les retransmissions en directe és donar més rellevància al fet casteller en l’emissora principal, amb una cobertura que satisfaci tant les persones enteses en la matèria com les que no ho són tant.

La iniciativa es produeix després de l’exitosa experiència a El suplement, amb la cobertura que va fer del Concurs de Castells de Tarragona el passat octubre, amb un programa especial de més de sis hores sobre la competició.